Інфраструктуру у Бродівському районі відремонтують на понад 16 мільйонів

У 2016 році на фінансування проектів регіонального розвитку у Бродівському районі з різних джерел передбачено 16 мільйонів 667,7 тисяч гривень на 31 об’єкт.

У 2016 році на фінансування проектів регіонального розвитку у Бродівському районі з різних джерел передбачено 16 мільйонів 667,7 тисяч гривень на 31 об’єкт.

Про це повідомила начальник управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики Львівської ОДА Валентина Москаленко.

Так, станом на 1 вересня завершено роботи на 12 об’єктах, на 19-ти роботи тривають.

Зокрема, замінено вікна і вхідні двері на енергозберігаючі металопластикові у Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4, у Бродівській СЗОШ № 2, у Нем'ячівському НВК, в Поповецькій ЗОШ І-ІІ ст; капітально відремонтовано систему водопостачання приміщення Бродівського ДНЗ №8 та ін.

Нагадаємо, що у 2016 році на Львівщині на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку буде направлено рекордну суму коштів – більше 600 мільйонів гривень, що на 30% більше, ніж попереднього року. Це кошти таких фондів як бюджет розвитку обласного бюджету, державний фонд регіонального розвитку, субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, кошти відповідних галузевих програм та програми мікропроектів, субвенція на інфраструктуру об’єднаних територіальних громад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: