Польща запрошує на Балтійський Бізнес Форум

Упродовж 14-16 вересня 2016 року у місті Свіноуйсьце (Республіка Польща) триватиме міжнародна економічна подія Baltic Business Forum 2016 «Power for Progress».

Про це повідомляють в департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Мета заходу – обмін досвідом з партнерами Польщі. Цього року почесним гостем форуму буде Туреччина, яку в м. Свіноуйсьце будуть представляти працівники органів державної адміністрації, галузеві спілки, підприємці та інвестори.

У програмі форуму – сесії присвячені промисловості та енергетиці, морському транспорту, видобувним галузям, ринкам капіталів, нерухомості, модернізації роботи органів місцевого самоврядування з використанням нових технологій та інтелектуальних систем управління.

Балтійський Бізнес Форум поділений на 6 тематичних секцій: інвестиції, ринок, промисловість та енергетика, ІТ-технології та електронна комерція, Балтійський молодіжний форум, бізнес-послуги.

Порядок денний конференції сфокусований на великих інфраструктурних проектах у сферах публічно-приватного партнерства, інвестицій у ринок капіталу та в розробку природних ресурсів, а також на стимулюванні урядом підприємців під час їхнього виходу на закордонні ринки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: