У Львові агресивна іноземка потрощила приміщення РАЦСу

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

До Личаківського відділу поліції 1 вересня о 09.20 надійшло повідомлення про те, що у приміщенні одного з районних відділів РАЦС у Львові іноземка вчиняє хуліганські дії, а саме: побила вікна, пошкодила комп’ютерну та оргтехніку, зірвала роботу закладу та ображає працівників установи, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці, які прибули на місце події, затримали і доставили правопорушницю у відділ поліції. Встановлено, що 30-річна громадянка однієї із іноземних держав звернулася до установи, щоб одержати деякі документи. Працівники установи відмовили їй у видачі довідки, оскільки жінка не мала на це законних підстав. Отримавши відмову, іноземка почала поводитися агресивно і трощити все навколо. Сума збитків встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (Хуліганство, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років). Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: