У Львові розпочався ювілейний Фестиваль партнерства

У Львові стартував п’ятий українсько-польський «Фестиваль партнерства», організований Генеральним Консульством Республіки Польща у Львові спільно з Львівською міською радою, ЛОДА та ЛОР.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Важливістю події є те, яка енергія циркулює довкола неї. Енергія походить від людей і дає поштовх у створенні нових проектів, у реалізації нових задумів. І, що дуже важливо, цьогоріч невипадково обрано дві сфери, які є дуже важливими, про які дуже багато говорять, - це сфери освіти та культури: культури – через призму подій, які будуть сьогодні ввечері, освіти – крізь призму зустрічей і дискусій, які будуть завтра. Якщо робити поодинці, може вийти багато. Якщо ж робити спільно, з повагою, з результатом, можна зробити ще більше», – зазначив на відкритті Фестивалю заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Сьогодні та завтра у самому серці Львова – внутрішньому дворику Ратуші – гратимуть українські і польські музичні колективи: шалено популярний варшавський бард «Pablopavo i Ludziki», патріархи українського джазу «Dzyga Jazz Quintet», познанський експериментальний рок «Hoszpital», лірично-екстравагантні «ГИЧ Оркестр», люблінські інді-рокери «Mohipisian», львівські блюзмени «J & B BAND» та польські гурти «Zagan» і «SERENCZA». Також на площі Ринок свої туристичні перлини та освітні програми на промостендах презентуватимуть партнери Львова – польські міста і воєводства. Перший раз у фестивалі приймуть участь аеропорт у Радомі, який нещодавно відкрив рейс зі Львова до Польщі, а також аеропорт у Жешові та Львові, які презентуватимуть нові можливості мешканців Львова щодо відвідин країн Європи та світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: