На модернізацію парку «Високий Замок» у бюджеті передбачено 1,2 млн гривень

vsk1

Реконструкцію алеї на вул. Ужгородській розпочали минулого тижня та планують завершити до кінця жовтня, інформує міська газета «Ратуша».

Реконструкцію алеї на вул. Ужгородській розпочали минулого тижня та планують завершити до кінця жовтня, інформує міська газета «Ратуша».

За словами керівника міського управління екології та благоустрою Андрія Галушки, нині тривають ремонтні роботи з відновлення покриття доріжок та влаштування дощової каналізації. «Ми хочемо реконструювати цю алею, відновити історичну доріжку, замостивши її бруківкою, — розповів чиновник. — Також заплановано відновлювати дощову каналізацію, бо там великий схил, на якому під час дощу збирається шар води».

На модернізацію парку «Високий Замок» у бюджеті передбачено 1,2 млн грн. Надалі заплановано відкрити пішохідний транзит, щоб охочі підіймались з боку центру міста до кінця самого Високого Замку. «Є великий потік пішоходів, туристів, на сьогодні ця алея є доволі затребувана, а покриття, фактично, там непередбачене для проходження», — додав Андрій Галушка. Окрім того, у кількох львівських парках встановлять нові та відремонтують старі лавки. Стартувати планують із парку імені Івана Франка, на ділянці біля дитячої пісочниці, надалі паркові меблі оновлюватимуть у парках «Погулянка», Стрийському, Скнилівському та «Піскові озера», — про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: