Громадська рада при «Секретаріат ради» провела перше засідання

У Львівській міській раді відбулось перше засідання громадської ради при управлінні «Секретаріат ради». Під час засідання було обрано голову громадської ради.

У Львівській міській раді відбулось перше засідання громадської ради при управлінні «Секретаріат ради». Під час засідання було обрано голову громадської ради. 

На цю посаду претендували дві кандидатури: Олег Долінський (ГО «Розвиток громади») та Іванна Фединчук (МАГ «Цифра»/УНЦПД). Під час голосування з перевагою в один голос перемогу здобула Іванна Фединчук.

«Вірю, що ми можемо підсилити роботу «Секретаріату ради» в питанні відкритості і публічності, реалізації проектів, над якими працює управління. Важливо, щоб ми були згуртованою командою і наша співпраця не зарегульовувалось. Сподіваюсь, що ми разом працюватимемо над стратегічними, довготерміновими цілями», - зазначила голова громадської ради.

Додамо, що прийом заяв до громадської ради при управлінні «Секретаріат ради тривав з 1 по 20 серпня. Протягом цього часу зголосився 21 представник громадських організацій м. Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: