«Міс Україна-2016» Олександра Кучеренко готується підкорити подіум «Міс світу»

miska

У Жовтневому палаці Києва фінішував щорічний конкурс краси «Міс України». Тема цьогорічного свята - «Природна краса» - усі конкурсантки вийшли на сцені з мінімальним мейком.

Перемогу і корону найкрасивішої дівчини отримала 18-річна студентка із Дніпра Олександра Кучеренко. Вона виграла сертифікат на суму 200 тисяч гривень. Красуня пообіцяла витратити подарунок на благодійність. Зокрема, допоможе сиротинцям у її рідному Дніпрі.

Перша віце «Міс Україна-2016» - Дарина Буянова, друга віце-міс — Валерія Шатська. Титул «Міс глядацьких симпатій» отримала Аліна Анель.

Олександра Кучеренко розповіла, що після перемоги у «Міс Україна» її життя кардинально змінилося — щодня насичений графік: спорт, навчання, ділові зустрічі, соціальні проекти, інтерв’ю. А ще вона посилено готується до конкурсу «Міс світу», який у грудні відбудеться у Вашингтоні. «Хочу гідно представити Україну на "Міс Світу", - зауважила Олександра Кучеренко. - Хочу побити український рекорд. Готуватися до конкурсу буду з завтрашнього дня. Це дуже важливий конкурс, бо конкуренція сильна. Мій день розписаний по годинах – спорт, вивчення англійської, заняття спортивно-бальни ми танцями».

18-річна Олександра Кучеренко в 2015 році закінчила середню школу у Дніпрі із золотою медаллю. Переїхала до Києва, де навчається в Київському Національному Університеті імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Диктор та ведучий телепередач». Мріє про кар’єру ведучої інформаційних програм.

Такі плани дівчини — доволі дивні, оскліьки під час конкурсу вона осоромилася на всю Україну. Під час інтелектуального конкурсу дизайнер Андре Тан запитав, хто в нас Прем’єр-Міністр. У відповідь глядачі почули тишу. На брифінгу Олександра Кучеренко пояснила своє незнання великим хвилюванням. Її підтримала член журі, володарка титулу «Міс Україна-1995», екс-модель Влада Литовченко: «Всі дівчата дуже хвилювалися перед фіналом конкурсу, тому і не дивно, що Олександра не могла згадати, як звати нинішнього прем’єр-міністра України. Тим паче, думаю, що Володимиру Борисовичу варто особисто познайомитися з володаркою титулу "Міс Україна-2016" та підтримати ініціативи дівчини, які зможуть покращити життя частини населення. Олександра реалізувала благодійний проект "Ромашки в серці", в рамках якого відвідувала дитячі будинки, проводила різноманітні танцювальні майстер-класи, а також організовувала відкриті зустрічі з чиновниками.

Дівчина досить розумна та талановита. Саме тому, вважаю, що їй вдасться гідно представити Україну на конкурсі "Мiss World-2016", який відбудеться в Вашингтоні».

«Виступала на сцені під номером тринадцять, який і став для мене щасливим. Перед конкурсом багато хто прогнозував мені провал, - розповіла в інтерв’ю нашому журналісту Олександра Кучеренко. - Перед конкурсом сильно хвилювалася. Одягнула на палець фартовий перстень, який ношу з 16-и років. Розчарувало мене питання про главу уряду. Очікувала від Андре Тана запитання із нашого майстер-класу, що відбувався напередодні фіналу "Міс Україна-2016". Хотіла питання про моду. Я знала, хто в нас прем’єр, але від хвилювання не могла пригадати. Не могла цього не знати. Навчаюся в Інституті журналістики».

Антон Кравець

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: