Не можна виключити, що підпал спровокований власниками «Інтера», – Антон Геращенко

Спроба підпалу «Інтера», – це таке собі бажання представити себе в ролі жертви, в першу чергу перед світовою спільнотою, яке болісно реагує на інциденти пов'язані із засобами масової інформації, а в другу чергу згуртувати свою телеаудиторію, підготувавши її до ще більш жахливим потокам цинічну брехню під час осіннього політичного сезону.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат України Антон Геращенко.

Нардепа збентежило те, що керівництво телеканалу відмовляється давати відео «по гарячих слідах» правоохоронним органам. Він певен, зо таким чином керівництво не хоче, аби справжні винуватці пожежі були відомі.

«Після оприлюднення переписки колишнього шефа редактора новин, громадянки Росії Марії Столярової, серед думаючих людей не залишилося і тіні сумніву, що «Інтер» це «п'ята колона» в Українському медіа-просторі, завдання якої послабити і розвалити зсередини, повернувши її під зовнішнє управління Володимира Путіна», – написав нардеп.

«Подивився вечірній телемарафон не до спаленого телеканал «Інтер».
Все як завжди. Маніпуляції та перекручування фактів при повному ігноруванні іншої точки зору. Все в стилі Діми Кисельова.
Так наприклад в нижче наведеному сюжеті, телеведуча «Інтера» показала газовий балончик «Терен», заявивши при цьому що саме цим балончиком користуються співробітники правоохоронних органів з явним натяком на те, що до підпалу може бути причетні правоохоронці. Я в свою чергу знайшов через Google мінімум 50 місць в Києві, де газовий балончик «Терен» можна купити будь-кому.
Тому в стилі телеканалу «Інтер» заявляю, що так як газовий балончик «Терен» міг купити будь-хто, то не можна виключати версію провокації підпалу з боку власників / менеджерів самого телеканалу», – резюмував Антон Геращенко.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: