Синютка обговорив напрямки співробітництва з послом Німеччини на Львівщині

DSC_0790_1473070310

Сьогодні, 5 вересня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернстом Райхелем.

Сьогодні, 5 вересня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернстом Райхелем. Сторони обговорили потенційні напрямки співробітництва.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Олег Синютка в особі Ернста Райхеля подякував народу та уряду Німеччини за підтримку України на світовому рівні.

Крім того, Олег Синютка наголосив, що сьогодні підтримка Заходу в проведенні реформ, продовження санкцій щодо Російської Федерації та запровадження безвізового режиму – є надзвичайно важливою для України.

Під час зустрічі було також обговорено тему залучення інвестицій.

«Те, що ми сьогодні маємо велику кількість інвесторів, які вибирають Львівщину для своїх інвестицій, для нас є дуже важливим. Примітно, що німецькі компанії, які уже працюють на Львівщині, - розширюються», - наголосив голова ЛОДА та запросив бізнес Німеччини до співпраці.

Ернст Райхель повідомив, що в жовтні в Києві відкриється зовнішньоторговельна промислова палата, яка об’єднає німецьких підприємців в Україні. Олег Синютка запропонував розглянути можливість відкриття відділення цієї Палати на Львівщині.

«Такий місточок співпраці – був би дуже добрим», - упевнений очільник області. Ця ідея зацікавила німецького гостя.

Крім того, Олег Синютка звернувся до Надзвичайного і Повноважного Посла з проханням допомогти в навчанні стандартам Європейського Союзу українських підприємців, які можуть експортувати продукцію в країни ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: