Лівін, Бабкіна та інші письменники представлять унікальну збірку про своє покоління

Сузір’я антології «#Невимушені»

П’ятеро українських письменників створили унікальну збірку про своє покоління.

У Львові, 17 вересня, автори презентуватимуть видання «#Невимушені» в рамках Форуму видавців. Презентація відбудеться 18.00 у Книгарні-кав’ярн і «Львівська копальня кави».

Невимушені — покоління мрійників та вільнодумців, що прожили більшу частину свого життя вже у вільній Україні. Спеціально до майбутнього Форуму видавців найяскравіші з них об’єдналися, щоб в одній збірці жанром короткої прози описати СВОЄ покоління та вписати у видання свою #the story.

Сузір’я антології «#Невимушені» складають:

Катерина Бабкіна — популяризаторка української книги, авторка міжнародного рівня. Її твори перекладені 8-ма мовами. У 2013 р. дебютний роман «Соня» увійшов у довгий список «Книга року ВВС»

Мирослав Лаюк — наймолодший з сузір’я невимушених. Поет, драматург, есеїст. Лауреат першої премії «Смолоскип», переможець премії  Літакцент року та премії Олеся Гончара. Отримав Гран-прі від «Молодої республіки поетів» та дві премії від літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «П’єса»

Марк Лівін — популярний письменник як в Україні, так і поза її межами. Вибрані твори перекладені англійською, німецькою, угорською та іншими мовами. Лауреат премії «Смолоскип» (2012). Йото тексти — вірусні, швидко ширяться молоддю.

Артем Чех — автор 9 прозових та нон-фікшн книжок. Головний редактор проектів «94 дні. Євромайдан очима ТСН» та «Війна очима ТСН». Переможець Всеукраїнського літературного конкурсу «Молодіжний міський роман» (2007).

Ірина Цілик — авторка з європейським ім’ям. Двічі переможниця Всеукраїнського літературного фестивалю «Молоде вино» (1999, 2001). Володарка премії Гран-прі та Приза глядацьких симпатій Всеукраїнського літературного фестивалю «Підкова Пегаса» (2007). У 2011 виборола перше місця престижного конкурсу «Коронація слова» в номінації «Пісенна лірика про кохання».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: