На Черкащині затримали 71-річного чоловіка, який замовив вбивство своєї співмешканки та її сина

В Уманському районі Черкаської області правоохоронці затримали 71-річного чоловіка, який замовив вбивство своєї співмешканки та її сина.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області, слідством встановлено, що житель Уманського району підбурював до вчинення умисного вбивства місцевого жителя і за позбавлення життя двох людей обіцяв винагороду в розмірі 25 тис. грн.

Працівники прокуратури та поліцейські області цього тижня провели спецоперацію, в ході якої імітували обстановку злочину та інсценували вбивство 44-річного сина співмешканки, відзнявши це на фотоапарат телефону.

Після ознайомлення з фотокартками із зображеннями нібито вчиненого кримінального правопорушення, замовник намагався передати виконавцю частину обіцяної винагороди і в цей час його затримали правоохоронці.

Прокуратурою Черкаської області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 14, ч. 4 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 (готування до злочину, умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі та процесуальні дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: