Парубій розповів у ГПУ про «російський слід» у подіях на Майдані

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій розповів журналістам після допиту у Головному слідчому управлінні ГПУ, що повідомив слідству про безпосередній вплив російських спецслужб на події на Майдані.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій розповів журналістам після допиту у Головному слідчому управлінні ГПУ, що повідомив слідству про безпосередній вплив російських спецслужб на події на Майдані, передає УНН.

«Я детально розповідав і про ту інформацію, яка мені відома, про російський слід у тих подіях. Про безпосередній і прямий вплив російських спецслужб на ці події. Розповідав про роль Медведчука в тих подіях. І розповідав про структуру і про безпосередньо переговори, які проводив у той період», - розповів він.

А.Парубій сказав, що розраховує на те, що слідство чимшвидше зможе суспільству розповісти про те, як організовувалися події на Майдані. А також розповіли про організаторів і виконавців агресії проти України в той період.

Нагадаємо, 9 серпня у Генеральній прокуратурі України офіційно повідомили, що запросили на допит як свідків у справі Майдану Президента України Петра Порошенка, голову Верховної Ради Андрія Парубія, секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, колишнього Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та інших високопосадовців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: