Швейцарія все більше інвестує в Україну

На 8,3% у першому півріччі 2016 року зросли інвестиції Швейцарії в українську економіку.

Таку тенденцію озвучив Петро Порошенко під час зустрічі з головою Національної Ради Швейцарії Крістою Марквальдер, яка перебуває в Україні, повідомляє прес-служба глави держави.

Порошенко висловив сподівання, що проведення наприкінці вересня в Києві чергового засідання українсько-швейцарського комітету з торговельно-економічного співробітництва сприятиме подальшому нарощуванню темпів торгівлі та інвестицій між двома країнами.
Президент відзначив, що це перший візит глави нижньої палати швейцарського парламенту до України. Він подякував швейцарській стороні за принципову позицію щодо невизнання окупації Криму Російською Федерацією та вжиті кроки щодо недопущення використання території Швейцарії для обходу Росією санкцій, запроваджених з боку ЄС.
Марквальдер у свою чергу наголосила на виключній важливості поваги до принципів територіальної цілісності, суверенітету і непорушності кордонів та підтримала рішучу позицію України з відновлення контролю над українсько-російським державним кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: