Скільки грошей на оздоровлення дітей отримали бійці АТО у Львові

За весь період прийому, з 6 червня по 31 серпня, у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій зареєстровано 1116 заяв. З них 326 заявникам виплачена допомога у загальній сумі 1 мільйон 171 тисяч гривень.

За весь період прийому, з 6 червня по 31 серпня, у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій зареєстровано 1116 заяв. З них 326 заявникам виплачена допомога у загальній сумі 1 мільйон 171 тисяча гривень.

Про це йдеться на Facebook сторінці центру.

Львівська міська рада 3 червня 2016 року прийняла Положення про надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова.

Документи на отримання цієї допомоги приймали інспектори Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

За весь період прийому, з 6 червня по 31 серпня, у Центрі зареєстровано 1116 заяв. З них 326 заявникам виплачена допомога у загальній сумі 1 мільйон 171 тисяча гривень.

369 заяв опрацьовані та передані на виплату до Управління соціального захисту. Також 373 заяви відправили на розгляд комісії, з причини не відповідності вищезазначеному Положенню. Зокрема з них 141 заява з причини того, що у 2015 році подібним Положенням виплата допомоги здійснювалась для дітей віком від 4-х до 18-ти років. Тому було прийнято рішення приймати заяви для тих дітей до 4-х років, які не отримали допомогу минулого року.

Також 68 заяв поступило від працівників МВС. Згідно Положенню, цій категорії учасників АТО також не передбачена виплата допомоги на оздоровлення дітей.

Надійшло 35 заяв від людей, які є мешканцями Львова, але зареєстровані в інших населених пунктах.

На розгляд комісії передано 51 заяву від бійців, які отримали травми чи захворювання пов’язані із захистом Батьківщини. Згідно пункту 3.2 Положення допомога виділяється: «Дітям учасників антитерористичної операції – інвалідам війни, дітям учасників антитерористичної операції, які отримали поранення, контузію, каліцтво (без встановлення інвалідності)».

Не підлягають виплаті допомоги справи 72 заявників. З причини того, що їх термін перебування в зоні АТО не становить 90 днів, як передбачено Положенням.

Наразі інспектори центру обробляють дані ще 53 справ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: