Теплові мережі Львова практично готові до опалювального сезону

90,3% від загальної кількості теплових мереж готові до опалювального сезону.

Про це повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Практично завершено щосезонні гідравлічні випробування на щільність та міцність дільниць міжквартальних і внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж.  Із запланованих до випробувань 195-ти об’єктів теплових мереж випробувано надлишковим випробувальним тиском теплові мережі від 278-х об’єктів (в тому числі і фрагментів теплових мереж), при цьому виявлено  порушення щільності елементів трубопроводів на 97-ми об’єктах (фрагментах), на 81-му з яких щільність було відновлено з наступним повторним гідравлічним випробуванням трубопроводів; підсумково: 176 об’єктів теплових мереж готові до наступного опалювального сезону, що становить 90,3% від загальної кількості теплових мереж.

Відремонтовано (поновлено) теплову ізоляцію на близько 4 км трубопроводів; виконано фарбування стін, стінових панелей, обладнання та устаткування на об’єктах теплопостачання; капітально відремонтовано 2 котли; промито хімічним способом 30 модулів нагріву; капітально відремонтовано 8 електродвигунів; промито хімічним способом 74 секції; замінено 3 насосних агрегати.

Також проводяться роботи з реконструкції схеми теплопостачання споживачів котельні на вул. Хлібна, 1, будівництво модульної котельні на вул. Коновальця, 103, реконструкція газової котельні на вул. Левицького, 67. Виконується реконструкція теплових мереж в районі ж/б Стрийська, 47-57 для реалізації Сихівської РА проекту «Громадський простір».

За словами тепловиків, літній період – це час активних ремонтних робіт з підготовки до нового опалювального сезону. Ще взимку були розроблені детальні плани ремонтних робіт на об’єктах теплопостачання з врахуванням досвіду роботи в минулому опалювальному сезоні.

«Об’єм робіт, як і кожного року, великий. Однак, усі заплановані роботи будуть виконані», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: