У Львові збільшують кількість місць для дітей у садочках та школах

Цього місяця відкриють 2 дошкільні групи у НВК «Школа-садок І-ІІІ ст. №38». А до кінця 2016 року заплановано відкрити 58 додаткових груп для дітей дошкільного віку, що надасть змогу забезпечити дошкільною освітою ще понад 1,5 тис дітей.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Одним з пріоритетів програми «Львів 2020» було питання стовідсоткового забезпечення дітей місцями в дошкільних установах. Якщо брати цей рік, то більше 1,5 тис дітей цього року додатково підуть в садочки. Це є групи, які відкриває місто, і 10 груп, які будуть відкриті у приватній формі власності. Наступного року ми передбачаємо ще більше тисячі додаткових місць. Передбачаю, що на 2018 рік ми маємо вийти з стовідсотковим завантаженням наших садочків і не має бути проблеми щодо вільних місць.

У цьому приміщенні колись була майстерня, ми вирішили майстерню перемістити у приміщення школи, бо там є така можливість. Тут відкрили 2 групи, орієнтовно 45 дітей з 15 вересня зможуть сюди приходити. Є ряд зауважень, на що звернули увагу – ліжечка треба доопрацювати з точки зору безпеки і облаштування самої території, щоб дітки мали де бавитись, але працівники знають, що і як зробити.

Також у школі зараз роблять роботи у спортивному залі. Взагалі, інвестиція в цю школу разом орієнтовно більше 1,8 млн грн. Всі школи відкрились, всі нормально працюють, але у багатьох ще роботи тривають, де спортивні зали, де басейни», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: