За три роки на ремонт Народного дому витратили 857 тисяч – нічого не зроблено

147325469157d01523898cf

Представники Львівської облради проінспектували реконструкцію Народного дому у селі Пониковиця Бродівського району, де були освоєні кошти за рахунок бюджету розвитку впродовж 2012-15 років. Роботи на цьому об’єкті досі незавершені.

Загальна кошторисна вартість 857,6 тисяч грн. Про це повідомили у Львівській облраді.

Як розповів голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Олег Домчак, за чотири роки на цьому об’єкті не були проведені зазначені роботи, зокрема реконструкція даху, через що приміщення почало протікати і руйнуватися. Там підрядником виступало ТзОВ «Львівський будівельний холдинг», в роботі якого були виявлені значні недопрацювання, тому є підстави подати документи для перевірки правоохоронними органами.

В ході перевірки об’єкта було складено акт обстеження незавершених робіт, відтак завтра, 8 вересня, на бюджетній комісії розглянуть питання щодо подальшого прийняття рішення про завершення виконання робіт згідно кошторисної вартості.

«Ми рекомендуватимемо усім розпорядникам коштів остерігатися таких недобросовісних підрядників і в подальшому оперативно розглядатимемо такі звернення. Така тенденція щодо цього підрядника спостерігається і на інших об’єктах області, зокрема є скарги по міській лікарні Нового Роздолу, а також Бродівському пологовому відділенні. Відтак жорстко реагуватимемо та скеровуватимемо такі справи на розгляд у правоохоронні органи», – резюмував Олег Домчак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: