Дим або туман: чи горить торф біля Ситихова

14264075_1113667112048121_403645678120286319_n

О 10.25 в ГУ ДСНС у Львівській області заявили, що ліквідація пожежі торфу в селі Ситихів триває. Водночас годину раніше надзвичайники переконували – вогонь прикоркано, а причина обмеженої видимості – туман.

О 10.25 в ГУ ДСНС у Львівській області заявили, що ліквідація пожежі торфу в селі Ситихів триває. Водночас годину раніше надзвичайники переконували – вогонь приборкано, а причина обмеженої видимості – туман.

«Рятувальники продовжують ліквідовувати пожежу торфу в с. Ситихів Жовківського району. 8 вересня станом на 10:00 до ліквідації пожежі залучено 82 рятувальників, 27 курсантів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та 9 одиниць спецтехніки.

Упродовж 7 вересня рятувальникам вдалося ліквідувати горіння на площі 0,5 га. Залишається ліквідувати тління торфу ще на площі 0,5 га. Роботи з ліквідації пожежі продовжуються», – йдеться у повідомленні.

torf

Тим часом годиною раніше на сторінці Фейсбук ГУ ДСНС у Львівській області з’явилася новина геть протилежного змісту.

«Офіційне повідомлення стосовно ДТП, що виникла поблизу с. Гряда Жовківського району.

Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомляє, що горіння торфу в с. Ситихів Жовківського району ліквідовано практично по всій площі горіння. Інтенсивного виділення продуктів горіння на місці пожежі немає.

У зв’язку із великим резонансом у суспільстві щодо дорожньо-транспортної пригоди поблизу с. Гряда, Жовківського району, повідомляємо: задимлення від горіння торфовища не могло спричинити зіткнення автомобілів.

На місці виникнення ДТП вранці спостерігався сильний туман», – повідомили надзвичайники.

torf1

Нагадаємо, сьогодні вранці на трасі Львів-Рава-Руська, між селами Гряда та Великі Грибовичі сталася масштабна ДТП: зіштовхнулося 11 автомобілів, постраждало 10 осіб. На дорозі утворився велетенський корок в обидва боки. Починаючи від Гряди і до Галицького перехрестя обмежена видимість, а у повітрі яскраво виражений запах диму. У «тумані» опинилися Великі Грибовичі. Малехів, Дубляни і навіть початок Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: