Львівщина – один із найуспішніших регіонів, - радник Представництва ЄС в Україні

Сьогодні, 8 вересня, у Львові відбулася зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки із радником з політичних питань Представництва Європейського Союзу в Україні Мортеном Нонбое.

Сьогодні, 8 вересня, у Львові відбулася зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки із радником з політичних питань Представництва Європейського Союзу в Україні Мортеном Нонбое.

Під час зустрічі йшлося про суспільно-політичну ситуацію на Львівщині, зокрема здійснення реформ на території регіону.

«Нам важливо, аби у країнах ЄС отримували повну та об'єктивну інформацію про Україну, - зазначив очільник області. - Ми прагнемо бути прикладом для інших регіонів держави щодо запровадження стандартів ЄС та здійсненні реформ. Тому для нас також надзвичайно важливо, аби країни ЄС підтримували нас словом і ділом».

Зі свого боку Мортен Нонбое наголосив, що у Європі й надалі підтримують Україну та прихильно ставляться до здійснення на її території реформ, а також активно обговорюють питання безвізу.

«Нас цікавлять політичні процеси не лише на загальнонаціональному рівні, а й зокрема на регіональному, - зазначив радник з політичних питань Представництва Європейського Союзу в Україні. - На сьогодні Львівщина є одним із найуспішніших та найстабільніших регіонів України, тому моє зацікавлення викликає процес здійснення реформ, передусім – реформи децентралізації та ситуація із ОТГ».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: