Львів'янам пропонують прожити 10 днів без пластику

Всіх охочих запрошують долучитися до акції #begreenchallenge. 10 днів без поліетилену, пластикових пляшок та пластикової упаковки вирішили прожити учасники Global Shapers Lviv Hub.

Всіх охочих запрошують долучитися до акції #begreenchallenge. 10 днів без поліетилену, пластикових пляшок та пластикової упаковки вирішили прожити учасники Global Shapers Lviv Hub.

Про це пише ДивенСвіт.

Протягом 10 днів усім екологічно свідомим людям ініціатори челенджу пропонують такі зміни:

1) Поліетиленові пакети — полотняні торбинки;
2) Пластикові пляшки — пляшками багаторазового використання;
3) Пластикова упаковка — обираємо товар без упаковки чи у картонній коробці.

Отже, як повідомляють Global Shapers Lviv Hub, правила #begreenchallenge такі:

  • щодня, протягом 10 днів, ви купуєте речі та продукти без поліетиленових пакетів та пластикової упаковки. Бажано робити фото процесу.
  • рахуєте, скільки приблизно економите поліетиленових пакетів, пластикової тари та пластикових пляшок.
    -
  • викладаєте свої фото чи короткі історії з ринку чи магазину та кількість зекономлених пластикових пакетів тощо – на своїй сторінці в соцмережах із хештегом #begreenchallenge.
  • запрошуєте до акції-челенджу своїх друзів. 

    Довідка

    Global Shapers – це молоді, успішні, талановиті люди зі всього світу, об’єднані Всесвітнім економічним форумом (World Economic Forum, WEF) у єдину спільноту для надання її учасникам додаткових можливостей для впливу на майбутнє, здійснення глобальних змін та формування більш гармонійного світу.
    Спільнота Global Shapers організована в мережу місцевих осередків (хабів, hubs), що базуються у столицях та великих міста більшості країн світу. Global Shapers реалізують власні ініціативи, організовують події і заходи, що позитивно впливають на різні сторони життя їхніх місцевих громад або країн в цілому. Учасники спільноти з різних країн мають можливість вільно взаємодіяти між собою та надавати один одному підтримку у реалізації їхніх місцевих ініціатив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: