На Львівщині відкрили оновлений відділ прикордонної служби «Павловичі» (Фото)

dsc_0878_1473428531_613x407-57978723404_3_0

Сьогодні, 9 вересня, у селі Нісмичі Сокальського району після реконструкції запрацював відділ прикордонної служби «Павловичі» Львівського прикордонного загону.

Ремонт та оснащення відділу провели у рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна».

За словами голови Державної прикордонної служби України генерал-полковника Віктора Назаренка, це вже 7-й відділ, реконструйований у рамках проекту «Європейський інструмент сусідства та партнерства». Для розбудови та реконструкції десяти будівель та споруд адміністративно-житлового та господарського призначення виділили понад 8 млн грн. Також тут проклали мережу водопостачання та водовідведення, повністю переобладнали мережу теплопостачання та збудували нові бокси для автомобільної техніки.

«Історія прикордонної служби – це історія боротьби за добро: і у нас на Заході, і особливо на Сході. На сьогодні ми маємо додаткові технічні засоби, які забезпечують охорону кордону, - зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. - Кожен з нас мріє побачити, як український прапор майорітиме на усіх рубежах нашої держави. У нас вже склалася традиція – не просто захищати Україну, а й перемагати свого ворога. І ми це обов’язково зробимо».

За вагомий особистий внесок у справи охорони державного кордону і сумлінне виконання службових обов’язків високий професіоналізм та з нагоди відкриття відкриття відділу прикордонної служби «Павловичі» Львівського прикордонного загону керівників та працівників відділу нагородили грамотами.

Також у рамках урочистого заходу українські та польські гості оглянули приміщення відділу прикордонної служби, зокрема центр управління, клас підготовки персоналу, місце проживання військовослужбовців строкової служби, а також  подивилися на озброєння та техніку прикордонників.

Фото: прес-служба ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: