Як львівські десантники-резервісти проходять тактичні навчання на Яворівському полігоні (Фото)

SONY DSC
SONY DSC

В межах збору особового складу резерву 80-ї одшбр ВДВ, що триває на базі одного з полігонів Західного регіону, відбулися ротні тактичні навчання.

В межах збору особового складу резерву 80-ї одшбр ВДВ, що триває на базі одного з полігонів Західного регіону, відбулися ротні тактичні навчання, повідомляє Медіа-центр МОУ Львів.

Як розповів керівник заняття підполковник Валерій Скрид основну увагу було звернуто на тему ведення рейдових дій у визначеній смузі та на діях особового складу змішаних підрозділів.

«Впродовж визначеного часу десантно-штурмові роти виконували певні завдання, а вже на їхньому тлі особовий склад взяв участь в декількох етапах бойових стрільб. Окрім того, десантникам необхідно було подавити оборону противника, а згодом, наростивши зусилля, виявити та знищити або захопити важливі об’єкти в глибині його оборони», - сказав Валерій Скрид.

За словами офіцера, тренування скеровані на те, аби військовослужбовці навчилися приймати вірні рішення в бойовій обстановці.

«Окрім того, розвиваємо у солдатах впевненість та розважливість у своїх діях та ініціативність під час виконання завдань за призначенням. Добиваємося того, аби вони не губилися під час бою, чули своїх командирів, чітко усвідомлювали їх накази. Адже життям доведено не раз – безпорадне військо нічого не варте», - додав він.

Варто додати, що більшість резервістів – учасники бойових дій та виконували завдання в зоні проведення антитерористично ї операції під час попередніх хвиль мобілізації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: