Євробачення-2017 відбудеться у Києві

1277796374csc_6470
Міжнародний виставковий центр

Сьогодні, 9 вересня, під час брифінгу, оголосили переможця відбору міста-господаря пісенного конкурсу «Євробачення – 2017».

Сьогодні, 9 вересня, під час брифінгу, оголосили переможця відбору міста-господаря пісенного конкурсу «Євробачення – 2017», ним став Київ.

Як повідомляє УНІАН, що 19 голосів оргкомітет було віддано за Київ, два голоси було за Одесу, один утримався. Місце проведення - Міжнародний виставковий центр на Лівому березі.

У свою чергу міністр культури України Євген Нищук зазначив, що важливою складовою стало питання державних гарантій виділення коштів на всю інфраструктуру, включаючи організацію сцени або під`їзди транспорту.

«Такі гарантії було надано», - повідомив Нищук.

Нагадаємо, що бажання провести у себе «Євробачення-2017» висловили Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків і Херсон. Уряд оголосив конкурс серед міст, що претендують на проведення «Євробачення-2017».

22 липня стало відомо, що у фінал конкурсу вийшли Київ, Одеса і Дніпро.
Результати відбору серед міст на право проведення «Євробачення» обіцяли оголосити ще 27 липня, однак перенесли.

25 серпня уряд анонсував брифінг для оголошення міста-господаря конкурсу «Євробачення-2017», проте пізніше він був скасований.

Генеральний директор UA:Перший Зураб Аласанія тоді лише заявив, що з трьох міст-претендентів на проведення «Євробачення-2017» значні переваги мають Київ та Одеса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: