326 кримінальних проваджень відкрито на Львівщини з приводу незаконних рубок лісу

13950844_862460117187546_484141922_o

Про це сьогодні відзвітував т.в.о. Начальника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія на спільній нараді керівництва області, активістів та правоохоронців, - передає кореспондент ІА Дивись.info.

Про це сьогодні відзвітував т.в.о. Начальника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія на спільній нараді керівництва області, активістів та правоохоронців, - передає кореспондент ІА Дивись.info.

Дмитро Загарія розповів, що до поліції за останні місяці, протягом який громадськість, правоохоронці і влада більш ретельно контролюють ситуацію з вирубкою лісів, надійшло 364 заяви про незаконні вирубки. Серед іншого, за цим фактом відкрито 326 кримінальних проваджень.

«На запитання Олега Синютки про те, скільки розглядаються ці справи у суді, Загарія відповів, що до півроку. Синютка доручив надати інформацію, в яких судах справи розглядаються, аби спитати, чому так довго», - передає кореспондент ІА Дивись.info.

Також Дмитро Загарія хоче ініціювати обговорення жорсткості покарань для деяких крадіїв лісу, адже, за його словами, є випадки, коли людина краде на 60 тисяч гривень, але несе лише адміністративну відповідальність.

Також під час наради начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека відзвітувався, що за поточний рік було зафіксовано 433 випадки незаконних вирубок. При цьому, за його словами, 424 випадки виявили самі лісники.

12 порад, як зупинити лісоцид на Львівщині від активіста Тараса Матвіїва дивіться у блозі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: