«Бурштинова мафія»: затримали прокурора і двох організаторів незаконного видобутку янтаря

14238080_1131122186977886_202702712676714628_n

На Рівненщині продовжується спецоперація «Бурштин»: затримано сарненського прокурора та двох організаторів незаконному видобутку дорогоцінного каміння.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Сьогодні, 12 вересня слідчі Головної Військової прокуратури ГПУ, оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції, ГУБКОЗ СБУ спільно з бiйцями пiдрозділу спецпризначення КОРД затримали ще одного прокурора та двох організаторів не законного видобування бурштину.

«Нагадуємо, що у липні 2016 року правоохоронці провели спецоперацію із затриманню організаторів «бурштинової мафії». До її складу входили перший заступник прокурора Рівненської області, чинні та колишні працівники поліції, співробітники СБУ, а також представники криміналітету. Дані затримання стали результатом кропіткої роботи слідчих військової прокуратури та оперативники ДЗЕ НПУ спільно з працівниками ГУБКОЗ СБУ зібрали достатньо доказів, які підтверджують причетність затриманих до вже викритих, а також вчинення нових кримінальних правопорушень», – написав Аваков.

На даний час тривають санкціоновані обшуки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: