Як будують завод у Бродах

Днями голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка разом із генеральним директором ТзОВ «Електроконтакт Україна» Андрієм Гаврильчиком оглянув хід будівельних робіт заводу з виготовлення бортових електричних мереж компанії Nexans у Бродах.

Про це інформуєпрес-служба ЛОДА.

За словами Андрія Гаврильчика, будівництво заводу відбувається належним заданим темпом і згідно з планом робіт.

«Протягом трьох тижнів було зведено колони, а до кінця жовтня плануємо звести повністю основну частину будівлі і на початку листопада її накрити. Приблизно в листопаді – грудні розпочнуться оздоблювальні роботи. У червні 2017 року плануємо здати в експлуатацію будівлю і перенести частину виробництва із Золочева у Броди. Золочівський же виробничий підрозділ розширить чи збереже на тому ж самому рівні свої виробничі потужності за рахунок розвитку інших проектів», - повідомив Андрій Гаврильчик.

Слід зазначити, що паралельно з будівництвом заводу відбувається навчання персоналу у Золочівському виробничому підрозділі. Завдяки цьому вже працевлаштовано понад 100 осіб.

Нагадаємо, що 18 серпня Президент Петро Порошенко взяв участь у церемонії закладення капсули в місці будівництва заводу компанії Nexans з виготовлення бортових електромереж.

Довідково:

Підприємство «Електроконтакт Україна» – це дочірня компанія німецького підприємства «Elektrokontakt GmbH», яке належить всесвітньовідомому французькому концерну Nexans.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: