Американські лікарі безкоштовно прооперують 40 дітей у львівській лікарні (відео)

2boys-286151

Протягом 4 днів (з 12 по 18 вересня) американці медики спільно з українськими фахівцями допомагатимуть українським діткам боротися тяжкими наслідками опіків. Заплановано провести 40 операцій у одній з приватних львівських лікарень.

Така діяльність відбувається у межах проекту «Проти опіків», де лікарі традиційно об'єднуються заради життя дітей.

Протягом цих днів хірурги та анестезіологи працюватимуть безкоштовно багато годин на добу, аби зробити чиєсь життя кращим. До проекту долучаться 10 висококваліфікованих спеціалістів з провідних клінік,  університетів США та команди  фахівців Intersono Medicover Group, опікового центру 8-ї МКЛ м.Львова, МДКЛ м. Львова та ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ», а також групи волонтерів – студентів старших курсів ЛМНУ ім. Д.Галицького.

На жаль, лише 40 діток з 150 буде відібрано для операції. Діти, які потребуватимуть складних реконструктивних операцій будуть скеровані на безкоштовне лікування в США. Огляд та операції - абсолютно безкоштовні.

До слова, 15 вересня о 14 годині Комітет ВР України з питань охорони здоров’я проводитиме у Львові засідання «круглого столу» на тему: «Опікова травма в Україні: лікування та профілактика. Вивчення міжнародного досвіду».

На засідання завітає ініціатор проекту «Проти Опіків» Геннадій Фузайлов, який приїхав з США з командою хірургів оперувати дітей.

ІА Дивись.info – інформаційний партнер проекту.

Також пропонуємо ознайомитися з історією хлопчика, який постраждав від опіків. Історія Володі Бубеля точно не залишить вас байдужими.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: