Депутати облради закликали накласти мораторій на підняття тарифів

Львівська обласна рада своїм рішенням визнала підняття цін тарифів на житлово-комунальні послуги у Львівській області без підвищення мінімально заробітної плати та пенсії не обґрунтованими, повідомляє кореспондент ІА Дивись.Info.

Львівська обласна рада своїм рішенням визнала підняття цін тарифів на житлово-комунальні послуги у Львівській області без підвищення мінімально заробітної плати та пенсії не обґрунтованими, повідомляє кореспондент ІА Дивись.Info.

Рішення також передбачає, що облрада звертається до ВР та Кабміну з вимогою встановити з першого жовтня мораторій на підняття цін тарифів на газ та на житлово-комунальні послуги. Своєчасно проводити індексацію зарплат, пенсії та інших соціальних виплат. Встановити прозорий механізм ціноутворення на тарифах і заборонити з першого жовтня арешт майна боржників за несвоєчасну сплату послуг.

Депутати також просять переглянути уже встановленні тарифи у бік зменшення, а також використовувати для забезпечення потреб населення природний газ українського виробництва.

Як повідомив голова ЛОР Олександр Ганущин, що він кілька разів запрошував на сесію представників уряду та зокрема з цього приводу мав дві зустріч з першим віце-прем'єр-міністром Степаном Кубівим, однак з Києва на сесію ніхто не прибув.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: