На громадський бюджет Львова подано перший проект в сфері культури вартістю 196 тисяч

0208b20e0751085d6dc05f9144ac50d7_l

Проект передбачає створення на Левандівці дитячої студії звукозапису «Брунька». А саме, її облаштування, закупівлю обладнання, музичних інструментів.

Студія діятиме на базі культурно-мистецького центру «Супутник», керівник - Олександр Агашков.

Кошторис проекту – 196 тисяч. На думку авторів, якщо проект буде втілений, то не потребуватиме додаткових міських коштів.

«Навколо культурно-мистецького центру на Левандівці активізується середовище творчої молоді, - прокоментувала секретар комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР Юлія Хомчин, - нещодавно там відбувся фестиваль Параджанова, на цей час працює вокальна студія та багато інших гуртків. І завданням цієї студії є відкриття творчих можливостей та потенціалу дітей Львова. І, власне, з цієї бруньки мають прорости красиві листочки».

Нагадаємо, що до 15 вересня триває прийом проектів для участі у громадському бюджеті Львова. Подати свої ідеї до міської ради можна в електронному вигляді через сайт ЛМР або через Центр надання адміністративних послуг.

Детальнішу інформацію можна отримати у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за тел. 297-57-63, ел. пошта [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: