На «Святі хліба» у Львові малечу вчили випікати смаколики (Фото)

17

У неділю, 16 вересня, діти спробували себе у ролі пекарів на «Святі хліба» у Львові. Захід традиційно відбувся у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай»

У неділю, 11 вересня, діти спробували себе у ролі пекарів на «Святі хліба» у Львові. Захід традиційно відбувся у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай», про це йдеться у прес-релізі «Компанії Ензим»

Цього року на львів’ян і гостей міста очікувала насичена програма. У «Шевченківському гаю» провели ярмарок хліба, калачів, короваїв та безліч цікавих майстер-класів, зокрема найкращим господиням подарували хлібопічки. Нагадаємо, що генеральним партнером свята незмінно виступає «Компанія Ензим».

«Компанія Ензим» підтримує «Свято хліба» близько 10 років — ми постійні партнери. Наше підприємство безпосередньо долучене до виробництва хліба, адже без дріжджів він не буде пухким і запашним. Не дарма кажуть, що дріжджі — це душа хліба. Тому «Свято хліба» стало традиційним не лише для львів’ян, але й для нас. Це родинне свято, тому для відвідувачів ми підготували цілу низку цікавих майстер-класів і розваг», — розповідає Олена Вовк, генеральний директор ПрАТ «Компанія Ензим».

Також всі охочі мали змогу навчитися робити паперові іграшки, зокрема пташок. Малеча спробувала свої сили в інтерактивному проекті «Звірі Марії Примаченко» — розмальовували фарбами звірів за мотивами творчості української народної художниці Марії Примаченко.

Та найбільше маленьких відвідувачів «Свята хліба» зацікавив майстер-клас «Весела пекарня», під час якого дітлахи власноруч замішували тісто та випікали смаколики — булочки, рогалики та круасани.

«У цьому році ми провели багато заходів для спільного сімейного відпочинку дорослих і дітей. Один з них — цей майстер-клас «Весела пекарня». Спрямований він на те, щоб показати дітям, що таке хліб і як він виготовляється — від початку і до кінця. Показати, що це живий і цікавий процес», — зазначила Олена Вовк.

Під час свята «Компанія Ензим» розіграла цінні подарунки серед відвідувачів — хлібопічки. Участь у конкурсі взяли подружні пари. За умовами конкурсу чоловіки із зав’язаними очима під керівництвом дружин мали якнайшвидше сформувати з тіста гарну плетінку.

«Хліб я вперше робив, але куховарити люблю. Зранку, коли дружина ще спить, я готую сніданок. Ми й не очікували, що виграємо такий подарунок від ТМ «Львівські дріжджі». Тепер будемо пекти хліб, спробуємо у цій хлібопічці вже сьогодні. А саме «Свято хліба» — це щось неймовірне. Дуже веселе, сімейне, і на душі так хороше і добре», — поділився враженнями призер конкурсу Анатолій Горобець.

Зазначимо, цього року у «Шевченківському гаю» гостей також розважали барабанне шоу «Drum Force», гурт «Погорілко Band», ексклюзивна колекція студії-дизайну «Дівча», дует «Рімейк» та гурт «Шпилясті кобзарі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: