Обрали голову української делегації у Парламентському комітеті асоціації Україна-ЄС

Головою української делегації у Парламентському комітеті асоціації Україна-ЄС (ПКА) обрано народного депутата від «Народного фронту» Миколу Княжицького.

 
Про це перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко написала у Facebook.

 
«Наступного тижня до Києва приїжджає велика група європейських депутатів, проводимо Парламентський комітет асоціації Україна-ЄС. Напередодні зібралися українською делегацією, щоб обрати нове керівництво. Адже Остап Семерак, наш колишній співголова в ПКА, тепер міністр», - зазначила Геращенко.
За її словами, «Народний фронт» запропонував на посаду співголови ПКА від української сторони Княжицького. Делегація підтримала цю ініціативу і проголосувала «за».
Першим заступником української частини ПКА стала Марія Іонова.
«Я попросила звільнити мене з цієї посади у зв`язку з обранням віце-спікером, я тепер - рядовий член делегації», - уточнила Геращенко.

 
Також вона повідомила, що разом з європарламентаріями планується обговорити, зокрема, «безвізовий режим, імплементацію Угоди про асоціацію, хід реформ, питання санкцій проти РФ, ситуацію на Донбасі та в Криму, децентралізацію» та багато інших важливих питань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: