Гройсман доручить головам ОДА допомогти Львову із вивезенням сміття, - Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію щодо вивезення сміття у Львові. Він зазначив, що більше 100 днів місто перебуває у сміттєвій блокаді.

«В мене в понеділок була робоча зустріч з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом. Я ще раз поінформував його про складність ситуації, яка сьогодні є у Львові. Ми більше 100 днів є у сміттєвій блокаді. Щодня для нас дуже велика проблема вивезення сміття. Нам блокують вивезення сміття в інші міста, створюють різні протести. Не зважаючи на це, в принципі, на сьогодні 80% міста в чистоті, 20% майданчиків є перевантажені. Думаю, ми справимось і з цією проблемою. Звичайно, що найважливіше сьогодні, щоб ми дали розуміння людям, як ми вирішуємо проблему.

Я попросив пана Гройсмана допомогти, щоб були відповідні доручення головам обласних державних адміністрацій, прохання до мерів міст, щоб було сприяння. Бо 100 днів ми є у блокаді, щодня для нас проблема, куди вивезти сміття. Ми його вивозимо. 20% майданчиків сьогодні переповнені, думаю, ми їх вивеземо. Дві структури, які вивозять, мають труднощі, не мають фізично куди вивозити. Кожного дня це дуже складно, тому я дякую всім, хто нам допомагає. Це складний період, але ми його з честю пройдемо», - розповів Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: