У поліції прокоментували нічну різанину на вулиці Мазепи

Вчора, 13 вересня, медики повідомили правоохоронцям про 42-річного львів’янина, якого доставили з вулиці Мазепи з діагнозом «множинні колото-різані рани лівого стегна.

Вчора, 13 вересня, медики повідомили правоохоронцям про 42-річного львів’янина, якого доставили з вулиці Мазепи з діагнозом «множинні колото-різані рани лівого стегна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що у Шевченківський відділ поліції 13 вересня о 22.30 надійшло повідомлення від медиків про 42-річного львів’янина, доставленого з вулиці Мазепи у один з міських травмпунктів з діагнозом «множинні колото-різані рани лівого стегна, алкогольне сп’яніння». Після огляду пацієнта доставили у реанімацію.

Нагадаємо, як повідомляли у спільноті Варта-1, що вчора на вулиці Мазепи невідомий напав з ножем на чоловіка і втік з місця події.

Наразі правоохоронці з’ясовують за яких обставин потерпілий отримав поранення. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: