Днями на львівському підприємстві побували провідні французькі експерти

Днями на підприємстві «Компанія Ензим» побували експерти провідної французької компанії Egis. Делегація відвідала унікальний для України комплекс очисних споруд для поглибленого очищення стічних вод. Під час візиту іноземним експертам показали сам комплекс, нову технологічну лінію поглибленого очищення стоків, а також розповіли про залучення європейського досвіду і технологій в очищенні стоків.

Egis має багаторічний досвід роботи у напрямку оцінки українських підприємств у сфері водопостачання, водовідведення та підвищення енергоефективності і не вперше відвідує «Компанію Ензим».

«Мета нашого візиту – ознайомитися з адаптацією іноземних технологій, які використовують підприємства, до українських реалій. І ми дізналися дуже багато корисної інформації, яку використовуватимемо у своїй роботі, – розповіла Наталія Обозненко, експерт компаніїEgis. – Мені ще не доводилося бачити подібних проектів в Україні. Це абсолютно європейський стиль і технологічні підходи до своєї роботи, соціальної відповідальності, абсолютно все відповідає європейським стандартам».

Як зазначив технічний директор «Компанії Ензим» Микола Шустер, підприємство не вперше відвідують експерти як з України, так і з-за кордону, щоб переймати отриманий досвід.

«Представники компанії Egis вже були у нас на підприємстві та відвідали його вдруге, щоб з нашими технологіями ознайомитися ближче. Зараз ми завершуємо монтаж другої додаткової технологічної анаеробної лінії очисних споруд. Ведемо роботи з теплоізоляції та обшиття металом анаеробної ємності – і фактично готові до гідравлічних випробувань і запуску», – пояснив Микола Шустер.

Нагадаємо, вперше спеціалісти Egis відвідали «Компанію Ензим» у жовтні минулого року.

Довідка:

Egis – провідна інжинірингова група Франції. Протягом 20 років Egis бере активну участь в оцінці ефективності роботи українських підприємств сфери водопостачання та водовідведення, підвищення енергоефективності та структурування проектів ДПП.

Сучасний комплекс очисних споруд «Компанії Ензим» – єдиний у Львові та області, який застосовує біологічні методи очистки стічних вод відповідно до світових технологій. Вартість будівництва додаткової анаеробної технологічної лінії «Компанії Ензим» – близько 2 500 000 € . Країни-виробники обладнання: Німеччина, Швейцарія, Італія, Чехія, Австрія, Польща. Завдяки додатковій анаеробній технологічній лінії підприємство планує отримувати 7000 м3 біогазу за добу, що становить 70% від потреб природного газу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: