МЗС рекомендує українцям вжити заходів перед відвідуванням Таїланду через вірус Зіка

____7717_650x410

МЗС рекомендує громадянам України вжити профілактичних заходів перед відвідуванням Королівства Таїланд у зв’язку з розповсюдженням вірусу Зіка на території цієї країни.

МЗС рекомендує громадянам України вжити профілактичних заходів перед відвідуванням Королівства Таїланд у зв’язку з розповсюдженням вірусу Зіка на території цієї країни, пише УНІАН.

У зв`язку з різким зростанням випадків зараженням вірусом Зіка у Таїланді, передусім у столиці, місті Бангкок, Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України, які мають намір відвідати цю країну чи вже перебувають на її території, заздалегідь вжити відповідних профілактичних заходів. У разі виявлення симптомів захворювання під час перебування у Таїланді (підвищена температура тіла, загальна слабкість, біль у суглобах та почервоніння очей) необхідно звертатися на «гарячу лінію» Інституту невідкладної медицини в Бангкоку за номером 1669.

Водночас у МЗС нагадали, що згідно із законодавством України громадяни при виїзді за кордон повинні бути застраховані з метою створення умов, що гарантують відшкодування їм витрат, пов`язаних з потраплянням у надзвичайні обставини під час перебування за кордоном.

У випадках потрапляння у надзвичайні ситуації на території Таїланду, що загрожують життю та здоров’ю, громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Королівстві Таїланд за телефоном: +66917709100, e-mail: [email protected] або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 16 57.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: