У ДТП, спровокованій львів’янином, загинули троє працівників РДА

На Рівненщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ввечері 14 вересня на трасі Київ-Чоп між селами Грушвиця та Зелений Гай, загинули троє працівників Радивилівської райдержадміністрації.

На Рівненщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ввечері 14 вересня на трасі Київ-Чоп між селами Грушвиця та Зелений Гай, загинули троє працівників Радивилівської райдержадміністрації, повідомляє УНІАН з посиланням на поліцію Рівненщини.

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що 36-річний львів’янин за кермом автомобіля Renault Master, рухаючись у напрямку Рівного, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-217030, який належить районному відділу освіти Радивилівської райдержадміністрації.

Унаслідок ДТП водій ВАЗу – водій відділу освіти Радивилівської РДА, та 43-річна пасажирка, заступник голови райдержадміністрації – загинули на місці. Ще одна 38-річна пасажирка ВАЗу – головний бухгалтер Радивилівської РДА – від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні Рівненської центральної районної лікарні.

Ще одну пасажирку ВАЗу – 50-річну начальника служби у справах дітей – доставили до медзакладу з політравмою. Лікарі оцінюють її стан як стабільно тяжкий.

Водій Renault отримав незначні забої. Медики «швидкої» надали йому допомогу на місці події. За попередньою інформацією, він був тверезим.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, за частиною 3 статті 286 (порушення ПДР) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідчі затримали 36-річного водія Renault, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: