Авіакомпанія «МАУ» з 16 вересня почала виконувати регулярні рейси між Львовом і Вільнюсом

Найбільший в Україні авіаперевізник компанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) з 16 вересня цього року запустила прямі регулярні рейси між Львовом і Вільнюсом.

 
Як повідомила прес-служба компанії, рейси виконуватимуться двічі на тиждень - щопонеділка і щосуботи зі Львова о 00:10, а у зворотному напрямку - щоп`ятниці і щонеділі о 23:15. Перельоти на даному маршруті виконуватимуть літаки Boeing 737 і Embraer-190 з двома класами обслуговування – бізнес і економічним.
«Литва приваблює велику кількість туристів з України через наявність багаторічних ділових і родинних зв`язків між нашими країнами. На доповнення до раніше освоєних напрямкам Київ – Вільнюс, Одеса – Вільнюс і Київ – Паланга ми відкриваємо пряме регулярне повітряне сполучення між Львовом і Вільнюсом, що, сподіваємося, сприятиме активнішому культурному і бізнес обміну. Разом з рейсами між Києвом і Ригою кількість маршрутів МАУ, що зв`язують міста України і Прибалтики, досягла п`яти», – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

 
Згідно з повідомленням, до 12 жовтня включно МАУ пропонує придбати квитки зі Львова до Вільнюса за промо-тарифом – від 1316 грн (в обидва боки, економічний клас, усі збори й податки враховані, ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США). Аналогічна пропозиція діє на напрямку Вільнюс – Львів (від 80 євро). Зазначені тарифи передбачають перевезення лише ручної поклажі.

Нагадаємо, що міністр інфраструктури обіцяв, що менше, ніж за рік у Львові з'являться лоукости.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: