До Львова приїде один з найкращих IT-спеціалістів

photo-1439210579779-7441cb43ef12

З 3 до 5 листопада Львів відвідає Ґайєр Амшьйо - один із найкращих норвезьких спеціалістів у галузі проектного ІТ менеджменту.

З 3 до 5 листопада Львів відвідає Ґайєр Амшьйо - один із найкращих норвезьких спеціалістів у галузі проектного ІТ менеджменту, повідомляє прес-служба ЛМР.

Основною метою візиту Ґайєра до Львова є проведення триденного тренінгу для менеджерів ІТ проектів, які використовують Agile підхід та інструмент Scrum у своїй роботі. Ґайєр Амшьйо має право проводити таке навчання, адже має сертифікацію від Scrum Alliance - організації, яка з 2001 року займається освітою та підготовкою Agile та Scrum спеціалістів.

Сертифікат від Scrum Alliance дозволяє офіційно використовувати звання ScrumMaster та є визнаним у цілому світі. Проводити сертифікацію можуть лише тренери, які пройшли спеціальне навчання. Ґайєр отримав таке право ще у 2004 році, і став першим у Норвегії сертифікованим тренером Scrum Alliance. З того часу він провів навчання та сертифікацію понад 1500 спеціалістів. На думку організаторів події, проведення таких тренінгів допоможе якісно підняти рівень проектного менеджменту серед місцевих компаній.

Працювати з програмним забезпеченням Ґайєр Амшьйо розпочав у 1980-х роках. Спершу, як тестувальник та програміст, згодом як менеджер проектів. Також він викладав в університеті Осло, організовував перші у Норвегії курси та тренінги присвячені Agile, брав участь у дослідженнях присвячених покращенню процесів розробки програмного забезпечення.

Після проведення тренінгу та сертифікації, Ґайєр виступить топ-спікером на анти-конференції, присвяченій Agile, Scrum та Kanban, яка відбудеться 5 листопада.

Це перший візит Ґайєра Амшьйо до Львова на запрошення Agile Space - ініціативи, яка проводить тренінги, семінари, конференції та неформальні зустрічі, присвячені Agile та Scrum у Львові.

Детальніше за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: