На Закарпатті прикордонники затримали 20 нелегальних мігрантів

На Закарпатті 20 нелегальних мігрантів виявили та затримали співробітники Держприкордонслужби в рамках проведення спеціальної прикордонної операції «Кордон - 2016».

 

Про це повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.
Як йдеться у повідомленні, учора ввечері, 15 вересня, під час відпрацювання інформації щодо можливого перетину кордону поза пунктами пропуску нелегальними мігрантами прикордонники Чопського загону затримали неподалік с. Кам`яниця Ужгородського району громадянина України.
«В ході перевірки території, де було виявлено українця, прикордонний наряд помітив групу осіб. Побачивши правоохоронців, вони розбіглися в різні боки, аби сховатися», - додали в прес-службі.

 
Організувавши взаємодію з відділами «Новоселиця», «Ужгород» та мобільною прикордонною заставою «Чоп», на затримку порушників було вислано близько десятка прикордонних нарядів, які перекрили усі можливі шляхи їх прямування через кордон.
У результаті проведення пошукових заходів, які тривали протягом кількох годин, неподалік кордону зі Словаччиною прикордонники затримали 16 громадян азійської зовнішності – 14 чоловіків та 2 жінки.

 

За якийсь час на околиці Ужгорода прикордонники затримали ще чотирьох нелегальних мігрантів, які прямували у бік кордону.
За даними прес-служби, осіб доставлено до прикордонного відділу. За результатами проведення фільтраційних заходів встановлено, що серед них - громадяни В`єтнаму, Шрі-Ланки та Індії.
«Наразі перевіряється інформація стосовно громадянина України, чи є він їхнім спільником у незаконній подорожі до країн Євросоюзу», - уточнили в прес-службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: