Нацрада відмовилась переоформити ліцензії шести регіональних компаній, які мовлять під логотипом «112 Україна»

Національна Рада з питань телебачення і радіомовлення відмовилась переоформити ліцензії шести регіональних компаній, які мовлять під логотипом «112 Україна».

 
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацради.
Зазначається, що 15 вересня Національна рада на засіданні вкотре розглянула питання про переоформлення ліцензій регіональних компаній, які мовлять у багатоканальній цифровій телемережі МХ-5 із логотипом «112 Україна», - «Аріадна ТВ», «Лідер ТВ», «Партнер ТВ», «ТВ Вибір», «Новий формат ТВ», а також «ТРК «112-ТВ» у частині зміни програмних концепцій мовлення.

 
«У зв’язку з тим, що ліцензіати, які отримали ліцензії на мовлення в багатоканальній мережі МХ-5 під час конкурсу, при зміні своїх програмних концепцій фактично ототожнюють їх програмній концепції супутникового телеканалу «112 Україна», відмовляючись від програм і передач, з якими вони перемогли у конкурсі (місцеві новини, дитячий контент тощо), регуляторний орган відмовив у задоволенні їхніх клопотань. Таким чином, програмні концепції ліцензіатів залишено без змін»,- йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: