Сьогодні місце політичних лідерів і високопосадовців тут, – Тимошенко про Форум видавців

14339969_1195521147153634_1217348302_o

Юлія Тимошенко, яка відвідала Форум видавців у Львові, взяла участь у презентації першого видання польськомовної спадщини Івана Франка та книги «День гніву» Юрія Косача.

«Коли Україна переживає складні часи, кожному з нас треба шукати джерело натхнення, сили, волі. І коли думаєш, де це джерело, де та сила, то вона на Форумі видавців у Львові, тому що тут душа, інтелект, серце України, її майбутнє. Я сьогодні щаслива бути тут, бо побачила дуже багато людей, які на руках тримають Україну, які дають їй силу, які багато років є славою України. Мені хотілося, щоб тут сьогодні були президент, прем’єр-міністри. Всі вони мусять розуміти, що ворога можна перемогти не лише зброєю, а й силою духу. Місце українських лідерів, високопосадовців тут. Це дуже корисний і важливий день в моєму житті. Хочу подякувати тим, хто дарує людям таке щастя. Коли знаходишся серед українських книжок, видавців, серед творів, де є слова українських лідерів всіх часів, то твердо знаєш, що Україна сильна своїм духом», – заявила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко підтримала ініціативу книговидавців про державне фінансування повного видання творів Івана Франка і пообіцяла порушити це питання у Верховній Раді на найближчому засіданні Погоджувальної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: