«Як нам жити в епоху змін?» – Віталій Скоцик презентував свою книгу на Форумі видавців

skotsyk1

Голова Аграрної партії України Віталій Скоцик сьогодні презентував на Форумі видавців свою книгу «Як нам жити в епоху змін?»

.

«Мені кажуть, що це не типова ситуація, бо зазвичай політики пишуть книги, коли вже завершили свою політичну діяльність. А ця книга з’явилась тоді, коли ми тільки розпочинаємо нашу політичну справу», – каже Віталій Скоцик. «Я прекрасно розумів, що в тій роботі, в якій ми сьогодні є, іншого шляху, як іти до людей, чути, що вони говорять, дивитись їм в очі, немає. Тому з кінця 2014 року ми з командою поїхали по Україні. Сьогодні ми вже є на 5 колі поїздок по нашій величезній державі. Що я бачив у залах? В кінці 2014 – на початку 2015 я бачив зневіру. В середині 2015 року на фоні цієї зневіри у залах з’явився комплекс меншовартості. Зараз в очах людей я бачу розпач. Вони кажуть, ми маємо все: найродючішу землю, 120 видів корисних копалин, ріки, озера, 2 моря. То чому ми з кожним роком все біднішаємо і біднішаємо? Сьогодні нам важливо бачити за бурхливими хвилями свого часу океан можливостей. Я запрошую вас спільно запрограмувати те майбутнє якого ми хочемо», – сказав Віталій Скоцик.

«Як нам жити в епоху змін?» – це книга-орієнтир, яка дає пояснення українському минулому й теперішньому, а головне – окреслює майбутнє України. Автор розглядає перспективи нашої держави крізь призму глобальних трансформацій – кліматичних, економічних, геополітичних. Оперуючи історичними фактами та власним досвідом політика, економіста і менеджера, він формулює стратегію розвитку України пропонує засоби для її втілення. Книга є доступною для розуміння кожного, але у ній закладена глибока ідеологія - найбільшою цінністю держави є земля, і людина, яка працює на землі. Перший наклад книжки 5 тисяч примірників уже майже розійшовся.  На наступному тижні розпочнеться друк нового накладу. А за кілька місяців  книга вийде англійською мовою у США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: