Для української металургії дуже важлива європейська інтеграція

Європейська інтеграція України дуже важлива для вітчизняного гірничо-металургійного комплексу, вважає генеральний директор групи «Метінвест» Юрій Риженков, пише 112.ua.

Європейська інтеграція України дуже важлива для вітчизняного гірничо-металургійного комплексу, вважає генеральний директор групи «Метінвест» Юрій Риженков, пише 112.ua. 

Зокрема, він вважає, що металургійна галузь України однією з перших обрала для себе європейський вектор розвитку. Вже більше 15 років Європа є нашим основним ринком збуту. Більше 10 років ми вважаємо Європу нашим домашнім ринком. Тому європейська інтеграція нашої країни дуже важлива для нашої індустрії.

Риженков також зазначив, що встиг поспілкуватися з екс-президентом Польщі Олександром Кваснєвським, з изкою міністрів уряду України.

«Це досить продуктивне спілкування, коли ми можемо розповісти про свої проблеми, про те, що ми чекаємо, і, відповідно, наскільки європейські політики готові підтримувати європейський вибір української економіки», - підкреслив глава «Метінвесту».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: