Львівські прикордонники затримали росіянина

14290072_876610599136847_2837736620544734033_o

Вранці на кордоні з Польщею прикордонники затримали громадянина Росії, який намагався в обхід пункту пропуску незаконно дістатися Європи.

Вранці на кордоні з Польщею прикордонники затримали громадянина Росії, який намагався в обхід пункту пропуску незаконно дістатися Європи.

Про це повідомили у Західному регіональному управління Держприкордонслужби.

Чоловіка помітили мешканці села Шегині та повідомили дільничного інспектора відділу прикордонної служби. Невдовзі, в ході пошукових заходів, невідомого затримали біля кордону, за 200 метрів від сусідньої країни.

Затриманим виявився чоловік 1962-го року народження, зі слів, громадянин Російської Федерації, при собі він мав військовий квиток військовослужбовця запасу збройних сил СРСР. В ході розбору було з’ясовано, що на меті громадянин мав дістатися до країн західної Європи з метою подальшого працевлаштування, а маршрут проклав самостійно, обираючи попередньо відомі населені пункти.

Наразі відносно чоловіка складено документи справи про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», рішення по справі прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: