Росія поставляє бойовикам на Донбас прострочені продукти та боєприпаси

Складна фінансово-економічна обстановка в Росії змушує її військово-політичне керівництво максимально скорочувати фінансове утримання російських окупаційних військ на сході України.

 
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці в Facebook.
«Зменшення фінансування компенсується постачанням боєприпасів та продуктів харчування зі складів довгострокового зберігання, які не відповідають стандартам якості», - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що 17 вересня у районі н.п.Сніжне під час проведення стрільб зі 122-мм РСЗВ “Град” виявлено непридатність до застосування більше 30% боєприпасів.
За даними розвідки, на військові продовольчі бази 1 АК (Донецьк) ЗС РФ для забезпечення харчуванням особового складу доставлено заморожену рибу з державного резерву РФ, закладену на зберігання у 1960 році.
«Протягом літнього періоду ц.р. неодноразово відмічались випадки госпіталізації особового складу через отруєння простроченими м’ясними консервами у 5 мотострілецькій бригаді (Макіївка) та 11 окремому мотострілецькому полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ», - наголосили в ГУР Міноборони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: