Садовий заявив, що Львів перебуває більше 110 днів в сміттєвій блокаді (Відео)

253701

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що в сміттєвій блокаді місто перебуває уже понад 110 днів. Наразі допомоги від держави немає.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що в сміттєвій блокаді місто перебуває уже понад 110 днів. Наразі допомоги від держави немає, повідомляє прес-служба ЛМР.

Також він запевнив, що, незважаючи на проблеми з вивезенням орієнтовно 20% контейнерних майданчиків, загроз щодо поширення захворювань у Львові немає.

«Ніяких захворювань, загроз наразі немає. Ми маємо великі проблеми з вивезенням орієнтовно 20% контейнерних  майданчиків Львова  перевізники шукають альтернативні варіанти, ми їм допомагаємо. Обіцяють за день-два знайти варіа6нт і все вивезти. Дуже складана ситуація, бо нас блокують. Ми вже більше 110 днів знаходимося в сміттєвій блокаді. Зі сторони держави нуль допомоги, повне ігнорування. Така політика нашої країни. Будемо самотужки вирішувати проблеми. Ведемо дискусії з Малеховом, щоб вони зрозуміли суть нашої пропозиції», - зазначив  міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: