Відомий британський нейрохірург у Львові прочитає лекцію студентам та зустрінеться з медиками

img_top

Завтра у Львові перебуватиме відомий британський нейрохірург Генрі Марш, повідомляє ІА Дивись.info.

Завтра у Львові перебуватиме відомий британський нейрохірург Генрі Марш, повідомляє ІА Дивись.info.

О 16-й годині він матиме лекцію в університеті ім. І.Франка, а о 19-й зустріч зустріч з медичною спільнотою. Вона відбудеться у закладі  "!FESTrepublic", вхід з вулиці Кордуби 45.

«Зустріч буде в форматі запитання-відповідь, дискусія. Ми робили реєстрацію в інтернеті, запитання можна буде задати як через інтернет так і безпосередньо під час зустрічі. Вона буде орієнтована на студентів-медиків, та  медичну спільноту, але прийти можуть усі бажаючі», - розповіла Дивись.info представник Всеукраїнської молодіжної  асоціації  студентів-медиків Марта Базилевич.

Генрі Марш присвятив просвітницькій діяльності в галузі нейрохірургії в Україні понад 20 років, провів у київських клініках ряд надскладних операцій на головному мозку. Минулого року він представив у Львові переклад українською мовою своєї книги «Історії про життя, смерть і нейрохірургію».

Додамо, що 21 вересня Генрі Марш відвідає Тернопільський державний медичний університету імені І. Горбачевського, де проведе відкриту лекцію на тему «Які якості формують доброго лікаря».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: