Вулицю Русових планують замостити до кінця вересня

dsc5017-175a7cf4e143521139868aecd8cce31d

З червня активні роботи тривають на вул. Київській на ділянці від вул. Генерала Чупринки до вул. Є. Коновальця та на вул. Русових.

З червня активні роботи тривають на вул. Київській на ділянці від вул. Генерала Чупринки до вул. Є. Коновальця та на вул. Русових, повідомляє прес-служба ЛМР.

На сьогодні тут проведено заміну центрального водопроводу з будинковими вводами в повному обсязі, ведеться заміна каналізаційних колодязів. Одночасно ведуться підземні роботи з санації (підсилення) каналізаційного колектора. На вул. Русових змонтовано трамвайну колію, проводиться замощення міжколійного простору. На вул. Київській (зі сторони вул. Чупринки) монтують трамвайні колії. Також влаштовують дві зупинки громадського транспорту з підвищеними посадковими платформами (рівень підлоги сучасного трамвайного вагону) та пішохідні переходи з гладких плиток ФЕМ.

Незважаючи на великий об’єм робіт, який ми маємо у Львові, всі підрядні організації працюють чітко за графіком.

Якщо брати зокрема вулицю Русових, то ми плануємо до кінця вересня її повністю замостити. Думаю, десь до 10 жовтня вона має відстоятися і після 10-го вона буде проїзною для автотранспорту.

Також ще тривають роботи до вулиці Чупринки. Тому що і вулиця Київська, і вулиця Котляревського будуть фактично відкриті для проїзду в листопаді.

Об’єм робіт дуже великий, тому що була заміна колектора, а по Русових – санація колектора. По інших об’єктах все також іде по плану», - зазначив під час огляду ремонтних робіт на вул. Русових міський голова Львова Андрій Садовий.

Як зазначив головний інженер компанії «Онур» Олександр Добоні, мешканці навколишніх будинків вже не відчуватимуть вібрацій під час руху трамваїв. «Тут під рейку влаштований гумовий пояс, який буде гасити вібрації колії. Такого шуму як від старої рейки тут не буде. Трамвай буде їхати м’яко. Тут замінили повністю все, тобто, нові трамвайні плити, повністю нові колії, це все нова конструкція, яка буде швидкісна і порівняно тиха», - зазначив Олександр Добоні.

Також він додав, що тут будуть підвищені платформи для зручного доступу до трамваю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: