На Степанівни запрацювала нова амбулаторія сімейної медицини у Львові

dsc5269-7d5fbc711a54917ccbdd36a9d72faea9

У Львові розвивають мережу сімейної медицини, відкриваючи амбулаторії у кожному мікрорайоні міста. Відтак, на вул. О.Степанівни, 35А запрацювала нова, уже 15 амбулаторія сімейної медицини у Львові, яка обслуговуватиме мешканців Залізничного району.

У Львові розвивають мережу сімейної медицини, відкриваючи амбулаторії у кожному мікрорайоні міста. Відтак, на вул. О.Степанівни, 35А запрацювала нова, уже 15 амбулаторія сімейної медицини у Львові,  яка обслуговуватиме мешканців Залізничного району, повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомив мер міста Андрій Садовий, що до що до кінця вересня має запрацювати амбулаторія в Рясне-1, наступна – на вул Тернопільській.

«12 тис мешканців цього мікрорайону тепер можуть спокійно сюди приходити. 27 працівників, які тут працюють, працювали в інших медичних установах, ми їх сюди перевели, задоволені, бо приємно працювати в новому, відремонтованому приміщенні. Ми все надали, що потрібно для роботи. На ремонт використали трохи більше 1 млн грн», - сказав Андрій Садовий.

Відтепер 12 920 мешканців навколишніх будинків матимуть якісне медичне обладнання і комфортні, зручні умови для лікування неподалік від дому.

«Зараз у складі 3-ї міської клінічної лікарні відкриваємо амбулаторію №3 на вул. О. Степанівни, 35А. Відтепер мешканцям Залізничного району не потрібно буде йти у поліклініку, щоб отримати необхідні консультації чи допомогу лікаря, а це 12 920 осіб, з них 2 575 дітей та 10 345 дорослих. Необхідні медичні послуги їм зможуть надати тут, в амбулаторії, близько від дому.

Ця амбулаторія – уже третя амбулаторія сімейної медицини у структурі лікарні: амбулаторія для житлового масиву Рясне-2 – на вул. Величковського, 30А та для мешканців Шевченківського району – на вул. Рапопорта, 6», - розповів Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

До структури новоствореної амбулаторії входить 8 територіальних дільниць. Усі кабінети розміщені на 1-му  поверсі житлового будинку: реєстратура, хол, кабінет завідувача амбулаторії, чотири кабінети сімейних лікарів, маніпуляційний кабінет та кабінет щеплень. Працює заклад щоденно (окрім неділі) з 08.00 до 19.00 год.

Загалом, у закладах охорони здоров’я Львова працює 457 дільниць, 15 амбулаторій та 41 відділення сімейної медицини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: