У Львові розпочали збір пропозицій щодо облаштування різдвяного ярмарку

Львівська міська рада оголошує конкурс на проведення та облаштування різдвяного ярмарку на просп. Свободи та пл. Ринок з 10 грудня 2016 р. до 22 січня 2017 р. Заявки приймають у міському департаменті економічної політики до 10 жовтня 2016 року.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Проект облаштування та функціонування ярмарку повинен охоплювати план-схему, візуалізацію елементів ярмарку, заходи в межах проведення ярмарку, благоустрій території та соціальну складову.

Вимоги щодо облаштування ярмарку:

1. Розподіл на сектори: а) торгівля сувенірною та художньою продукцією народних промислів; б) торгівля продовольчими товарами із дотриманням санітарних норм та правил.

2. Технічна характеристика (встановлення мобільних, декоративних, дерев’яних збірно-розбірних конструкцій, забезпечення стилізованого оформлення локації ярмарку з використанням світлових декорацій, належного підключення до електромереж, відеоспостереження, цілодобової охорони, прибирання та вивезення сміття, дотримання пожежних та санітарних норм.

3. Культурно-розважальне наповнення (організація показових майстер-класів з народних ремесел, організація культурно-просвітницького дійства на різдвяну тематику, організація заходу, що сприятиме зміцненню міжнародних культурних зв’язків у форматі Міжнародного фестивалю різдвяних традицій, благодійна складова).

Водночас організатор повинен мати досвід в організації та проведені масових заходів на території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: